Tapijt | Van Besouw

Textiel zorgt voor kleur, dessin, ook bepaalt het de akoestiek van uw woning.

Door gebruik te maken van de verschillende toepassingen van textiel in het interieur maak je de perfecte eigen ruimte. Een van Besouw vloerbedekking of kleed is één van de vele textiel toepassingen die bij Matser in de inspirerende showroom, textielafdeling gepresenteerd worden. Op de website kunnen we u maar een heel klein deel van onze grote textiel collectie tonen.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende textiel oplossing voor uw interieur.

Een van Besouw textiel toepassing is maatwerk, speciaal voor u gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw textiel ontwerp gereed is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Direct leverbaar
Offerte aanvragen

Tapijt | Van Besouw

De Van Besouw collectie wisselt regelmatig. Er zijn katoenen en wollen tapijten, er zijn synthetische tapijten en tapijten van gemengde samenstellingen. Van Besouw kent avant-gardistische ontwerpen en meer klassieke ontwerpen. Maar in elk tapijt is het verrassende aspect bepalend. Of het nu gaat om de materiaalkeus, de structuur of het kleurengamma. Eigenzinning, zoals u van Van Besouw mag verwachten.

Tapijt | Van Besouw

Van Besouw

Voor meer informatie over de Van Besouw Tapijt of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.