Limone Mix | Perletta

Limone bestaat altijd uit één van onze kleuren. Wanneer twee kleuren worden gebruikt in dit vloerkleed wordt het een Limone Mix.

Het is hand geweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. Limone Mix is leverbaar in diverse kleurencombinaties (zelf samen te stellen uit 2 kleuren) en in iedere gewenste afmeting (tot een max. breedte van 300 cm.).
(Als gevolg van handwerk dient u rekening te houden met een maat- en kleurtolerantie (maximaal 5%)).

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Limone Mix | Perletta


Over dit merk

Sinds 1991 ontwerpen en importeren wij vloerkleden vanuit alle hoeken van de wereld. Het grootste deel van onze collecties wordt geproduceerd in Marokko. Hier worden onze vloerkleden, stuk voor stuk, met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen. Het gebruik van natuurlijke materialen is voor ons vanzelfsprekend, omdat dit bijdraagt aan de look van onze vloerkleden.

Er is in deze wereld steeds meer vraag naar producten die totaal naar eigen wens geproduceerd kunnen worden. Hier zijn wij bij Perletta in gespecialiseerd. In onze verschillende collecties treft u een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren. De vloerkleden kunnen op structuur, kleur en afmetingen worden aangepast, zodat het perfect op uw eigen interieur aansluit. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Matser is officieel Perletta dealer

Limone Mix | Perletta

Perletta

Voor meer informatie over de Perletta Limone Mix of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.