Gravel | Perletta

Dit is het meest populaire vloerkleed uit de Lab collectie. De zwarte draad geeft het vloerkleed een moderne uitstraling.

Het is hand geweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. Gravel is leverbaar in 28 kleuren en in iedere gewenste afmeting (tot een maximale breedte van 400 cm.).
(Als gevolg van handwerk dient u rekening te houden met een maat- en kleurtolerantie (maximaal 5%)).

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Gravel | Perletta


Over dit merk

Sinds 1991 ontwerpen en importeren wij vloerkleden vanuit alle hoeken van de wereld. Het grootste deel van onze collecties wordt geproduceerd in Marokko. Hier worden onze vloerkleden, stuk voor stuk, met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen. Het gebruik van natuurlijke materialen is voor ons vanzelfsprekend, omdat dit bijdraagt aan de look van onze vloerkleden.

Er is in deze wereld steeds meer vraag naar producten die totaal naar eigen wens geproduceerd kunnen worden. Hier zijn wij bij Perletta in gespecialiseerd. In onze verschillende collecties treft u een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren. De vloerkleden kunnen op structuur, kleur en afmetingen worden aangepast, zodat het perfect op uw eigen interieur aansluit. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Matser is officieel Perletta dealer

Gravel | Perletta

Perletta

Voor meer informatie over de Perletta Gravel of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.