Trippel Karpet | Kasthall

_ ontworpen door Gunilla Lagerhem Ullberg

Dit vloerkleed, geweven in 100% wol, dankt zijn karakter aan drie verschillende garenmengsels die een marmereffect vormen op het subtiele oppervlak met fijne patronen. Een tien centimeter brede rand in vijf verschillende kleurencombinaties, waaronder elegante neutrale tinten en krachtigere tinten, omlijst het vloerkleed. Trippel zonder randen leent zich ook uitstekend als kamerbreed tapijt.

Voorgestelde maten:
90 x 240 cm – 140 x 200 cm – 170 x 240 cm – 200 x 300 cm – 250 x 350 cm – 300 x 400 cm – 350 x 450 cm
Op maat gemaakt:
Minimale breedte: 70 cm – Maximale breedte: 600 cm

Ook geschikt als exclusief kamerbreed tapijt!

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Trippel Karpet | Kasthall


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall gaat over het transformeren van een visie in een realistische ontwerpoplossing voor de vloer. Om een ​​Kasthall-tapijt te maken, zijn er verschillende ingrediënten nodig; hoge deskundigheid en vakmanschap, de beste natuurlijke materialen ter wereld en een uitstekend begrip van het ontwerpen. Elke stap en elk kleed wordt geleid door twee motivaties: perfectie en passie!

HET BESTE VAN DE NATUUR
Kasthall kiest hun materialen met de grootste zorg. Naast het uiterlijk is het belangrijk dat de garens die Kasthall gebruikt, de kenmerken hebben die Kasthall nodig heeft voor verschillende soorten omgevingen, zoals slijtvastheid, brandwerendheid en milieueisen. De geweven en met de hand getufte tapijten zijn daarom bijna uitsluitend gemaakt van de beste natuurlijke materialen; wol en linnen.

Matser is officieel Kasthall dealer

Trippel Karpet | Kasthall

Kasthall
Gunilla Lagerhem Ullberg

Voor meer informatie over de Kasthall Trippel Karpet of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.