Tekla Karpet | Kasthall

_ ontworpen door Gunilla Lagerhem Ullberg

Handgetuft tapijt Tekla in vilten en hand geverfd wol en linnen, is een geliefde klassieker in het assortiment van Kasthall. Voor de 2016-collectie heeft onze hoofdontwerper Gunilla Lagerhem Ullberg de kleuren bijgewerkt. Geïnspireerd door de nuances van de natuur, heeft ze een verfijnd kleurenschema ontwikkeld in vier nieuwe nuances die diepte en textuur toevoegen aan de omgeving die het tapijt siert. Gemaakt van 75% wol en 25% linnen.

Voorgestelde maten:
140 x 200 cm – 170 x 240 cm – 200 x 300 cm – 250 x 350 cm – 300 x 400 cm – 350 x 450 cm | Ø 240 cm
Op maat gemaakt:
Op aanvraag (in elke beschikbare maat en vorm)

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Tekla Karpet | Kasthall


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall gaat over het transformeren van een visie in een realistische ontwerpoplossing voor de vloer. Om een ​​Kasthall-tapijt te maken, zijn er verschillende ingrediënten nodig; hoge deskundigheid en vakmanschap, de beste natuurlijke materialen ter wereld en een uitstekend begrip van het ontwerpen. Elke stap en elk kleed wordt geleid door twee motivaties: perfectie en passie!

HET BESTE VAN DE NATUUR
Kasthall kiest hun materialen met de grootste zorg. Naast het uiterlijk is het belangrijk dat de garens die Kasthall gebruikt, de kenmerken hebben die Kasthall nodig heeft voor verschillende soorten omgevingen, zoals slijtvastheid, brandwerendheid en milieueisen. De geweven en met de hand getufte tapijten zijn daarom bijna uitsluitend gemaakt van de beste natuurlijke materialen; wol en linnen.

Matser is officieel Kasthall dealer

Tekla Karpet | Kasthall

Kasthall

Voor meer informatie over de Kasthall Tekla Karpet of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.