Muse Karpet | Kasthall

_ geherintroduceerd door Maja Johansson

In ons goed gevulde archief verzamelen we stalen van de vele duizenden ontwerpen die in de loop der jaren door Kasthall zijn getest. In 2015 heeft ontwerper Maja Johansson een patroon gevonden en geherintroduceerd dat daar sinds de jaren zestig werd bewaard. Het resultaat was Muse, een modern retro-klassiek karpet geweven van 100% wol.

Voorgestelde maten:
85 x 245 cm – 135 x 195 cm – 165 x 245 cm – 195 x 290 cm – 250 x 335 cm – 300 x 390 cm – 340 x 450 cm
Op maat gemaakt:
Minimale breedte: 70 cm – Maximale breedte: 350 cm

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Muse Karpet | Kasthall


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall gaat over het transformeren van een visie in een realistische ontwerpoplossing voor de vloer. Om een ​​Kasthall-tapijt te maken, zijn er verschillende ingrediënten nodig; hoge deskundigheid en vakmanschap, de beste natuurlijke materialen ter wereld en een uitstekend begrip van het ontwerpen. Elke stap en elk kleed wordt geleid door twee motivaties: perfectie en passie!

HET BESTE VAN DE NATUUR
Kasthall kiest hun materialen met de grootste zorg. Naast het uiterlijk is het belangrijk dat de garens die Kasthall gebruikt, de kenmerken hebben die Kasthall nodig heeft voor verschillende soorten omgevingen, zoals slijtvastheid, brandwerendheid en milieueisen. De geweven en met de hand getufte tapijten zijn daarom bijna uitsluitend gemaakt van de beste natuurlijke materialen; wol en linnen.

Matser is officieel Kasthall dealer

Muse Karpet | Kasthall

Kasthall

Voor meer informatie over de Kasthall Muse Karpet of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.