Ingrid in Stripes Karpet | Kasthall

_ ontworpen door Gunilla Lagerhem Ullberg

Ter voorbereiding op ons 125-jarig jubileum in 2016 hebben we Ingrid in Stripes ontwikkeld. Geïnspireerd op de voddenkleden die sinds het midden van de 19e eeuw op Zweedse vloeren werden gebruikt. Gebruikte stoffen van kleding en huishoudelijke artikelen werden in lange linten gesneden die vervolgens werden geweven tot gestreepte, veelkleurige vloerkleden. In de jaren zestig en zeventig begonnen liefhebbers van binnenlandse kunst en ambacht voddenkleden te produceren met meer verschillende patronen en ontwerpen. Ingrid in Stripes geeft een moderne uitdrukking aan traditioneel Zweeds weven.

Voorgestelde maten:
85 X 240 cm – 170 x 240 cm
Op maat gemaakt:
Minimale breedte: 70 cm – Maximale breedte: 600 cm

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Ingrid in Stripes Karpet | Kasthall


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall gaat over het transformeren van een visie in een realistische ontwerpoplossing voor de vloer. Om een ​​Kasthall-tapijt te maken, zijn er verschillende ingrediënten nodig; hoge deskundigheid en vakmanschap, de beste natuurlijke materialen ter wereld en een uitstekend begrip van het ontwerpen. Elke stap en elk kleed wordt geleid door twee motivaties: perfectie en passie!

HET BESTE VAN DE NATUUR
Kasthall kiest hun materialen met de grootste zorg. Naast het uiterlijk is het belangrijk dat de garens die Kasthall gebruikt, de kenmerken hebben die Kasthall nodig heeft voor verschillende soorten omgevingen, zoals slijtvastheid, brandwerendheid en milieueisen. De geweven en met de hand getufte tapijten zijn daarom bijna uitsluitend gemaakt van de beste natuurlijke materialen; wol en linnen.

Matser is officieel Kasthall dealer

Ingrid in Stripes Karpet | Kasthall

Kasthall

Voor meer informatie over de Kasthall Ingrid in Stripes Karpet of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.