Häggå Goose Eye Karpet | Kasthall

_ontworpen door Maja Johansson Starander  

Häggå een schacht-geweven tapijt dat je de vrijheid geeft om patronen, kleuren en accenten precies zo te combineren als u zelf wilt. U kunt kiezen uit 9 verschillende patronen en 160 kleuren. Binnen groep één kunt u de patronen en kleuren combineren op de manier die u aanspreekt. Patronen binnen groep twee kunnen alleen solide worden gebruikt. Daarnaast kunt u kiezen tussen gemengde en enkele kleurengarens. Ook kunt u accentkleuren in strepen toevoegen of het vloerkleed in verschillende kleurvelden verdelen. Al met al zijn de mogelijkheden eindeloos.

Vraag naar de mogelijkheden en toepassingen bij één van onze collega’s.

Voorgestelde maten:
85 x 240 cm – 135 x 200 cm – 160 x 240 cm – 195 x 300 cm – 240 x 350 cm
Op maat gemaakt:
Minimale breedte: 70 cm – Maximale breedte: 600 cm

Ook geschikt als exclusief kamerbreed tapijt! 

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Häggå Goose Eye Karpet | Kasthall


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall gaat over het transformeren van een visie in een realistische ontwerpoplossing voor de vloer. Om een ​​Kasthall-tapijt te maken, zijn er verschillende ingrediënten nodig; hoge deskundigheid en vakmanschap, de beste natuurlijke materialen ter wereld en een uitstekend begrip van het ontwerpen. Elke stap en elk kleed wordt geleid door twee motivaties: perfectie en passie!

HET BESTE VAN DE NATUUR
Kasthall kiest hun materialen met de grootste zorg. Naast het uiterlijk is het belangrijk dat de garens die Kasthall gebruikt, de kenmerken hebben die Kasthall nodig heeft voor verschillende soorten omgevingen, zoals slijtvastheid, brandwerendheid en milieueisen. De geweven en met de hand getufte tapijten zijn daarom bijna uitsluitend gemaakt van de beste natuurlijke materialen; wol en linnen.

Matser is officieel Kasthall dealer

Häggå Goose Eye Karpet | Kasthall

Kasthall

Voor meer informatie over de Kasthall Häggå Goose Eye Karpet of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.