Gabrielle Karpet | Kasthall

_ ontworpen door Maja Johansson Starander  

Gabrielle is een handgeweven bouclé-kwaliteit karpet gemaakt van 100% linnen. Door het toepassen van lineaire effecten langs zowel ketting- als inslag heeft ontwerper Maja Johansson Starander artistieke passie en bekwaam handwerk omgetoverd in een prachtig tapijt. Haar inspiratie komt voort uit het uiterlijk van vintage textiel, zorgvuldig gerepareerde details over kleding en dagelijkse voorwerpen. En, van het handwerk zoals gezien in traditioneel borduurwerk. Gabrielle wordt geleverd met nieuwe verhoudingen, gepresenteerd als een licht asymmetrisch vierkant kleed in drie unieke kleurencombinaties.

Voorgestelde maten:
90 x 240 cm – 170 x 200 cm – 200 x 240 cm – 250 x 300 cm – 300 x 350 cm – 350 x 410 cm
Op maat gemaakt:
Minimale breedte: 70 cm – Maximale breedte: 600 cm

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Gabrielle Karpet | Kasthall


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall gaat over het transformeren van een visie in een realistische ontwerpoplossing voor de vloer. Om een ​​Kasthall-tapijt te maken, zijn er verschillende ingrediënten nodig; hoge deskundigheid en vakmanschap, de beste natuurlijke materialen ter wereld en een uitstekend begrip van het ontwerpen. Elke stap en elk kleed wordt geleid door twee motivaties: perfectie en passie!

HET BESTE VAN DE NATUUR
Kasthall kiest hun materialen met de grootste zorg. Naast het uiterlijk is het belangrijk dat de garens die Kasthall gebruikt, de kenmerken hebben die Kasthall nodig heeft voor verschillende soorten omgevingen, zoals slijtvastheid, brandwerendheid en milieueisen. De geweven en met de hand getufte tapijten zijn daarom bijna uitsluitend gemaakt van de beste natuurlijke materialen; wol en linnen.

Matser is officieel Kasthall dealer

Gabrielle Karpet | Kasthall

Kasthall

Voor meer informatie over de Kasthall Gabrielle Karpet of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.