Kleed | Kasthall

Textiel zorgt voor kleur, dessin, ook bepaalt het de akoestiek van uw woning.

Door gebruik te maken van de verschillende toepassingen van textiel in het interieur maak je de perfecte eigen ruimte. Een Kasthall vloerkleed is één van de vele textiel toepassingen die bij Matser in de inspirerende showroom, textielafdeling gepresenteerd worden. Op de website kunnen we u maar een heel klein deel van onze grote textiel collectie tonen.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende textiel oplossing voor uw interieur.

Een Kasthall textiel toepassing is maatwerk, speciaal voor u ingemeten, gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw textiel ontwerp gereed is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Direct leverbaar
Offerte aanvragen

Kleed | Kasthall

De drang om te experimenteren en te vernieuwen is kenmerkend voor de vloerkleden van Kasthall, ze hechten grote waarde aan design. Kasthall heeft de  ambitie om eigentijds te zijn en het bekende te combineren met het onverwachte. Dit kan in kleur, een nieuwe draad of een patroon zijn.

Alle Kasthall tapijten worden op bestelling gemaakt en afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de klant. Bij Kasthall is elke geweven en met de hand getuft tapijt uniek, een met de hand getekend etiket geeft aan dat de kwaliteit is gecontroleerd tot aan de allerlaatste draad.

De materialen van de geweven en met de hand getufte tapijten zijn gemaakt uit vrijwel uitsluitend de fijnste natuurlijke materialen; wol en linnen.

U kunt lopen, spelen en leven op een Kasthall karpet voor vele jaren.

Kleed | Kasthall

Kasthall

Voor meer informatie over de Kasthall Kleed of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.