Poetry | Kasthall

_ ontworpen door Maja Johansson Starander

Poetry perfected. Een uitdrukking van gepassioneerd weven. Poetry is een vloerkleed in Arkad-patroon met donkere aardetinten die verschuiven naar lichte etherische kleuren. De randen aan beide zijden zijn uniek; zeven cm breed in drie brede gekleurde strepen.

Voorgestelde maten:
85 x 240 cm | 135 x 200 cm | 165 x 240 cm | 200 x 300 cm | 250 x 350 cm | 300 x 400 cm | 350 x 450 cm
Op maat gemaakt:
Minimale breedte: 70 cm – Maximale breedte: 600 cm

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Poetry | Kasthall

Poetry perfected. Een uitdrukking van gepassioneerd weven. Poetry is een vloerkleed in Arkad-patroon met donkere aardetinten die verschuiven naar lichte etherische kleuren. De randen aan beide zijden zijn uniek; zeven cm breed in drie brede gekleurde strepen. Van lichtheid tot duisternis, van zonsopgang tot zonsondergang, steen voor steen, element voor element – het patroon doet denken aan bouwstenen, maar bevat ook een geschiedenis van kennis en echt vakmanschap. Een patchwork, een mozaïek, een wandtapijt veranderde in een eclectische figuratie van perfectie als resultaat van compromisloos vakmanschap op de top van zijn spel. Een altijd relevant gedicht dat de kloof overbrugt tussen gisteren, vandaag en morgen – waar het tapijt een meeslepend verhaal vertelt door kleur en vorm. 


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall Design Studio gaat over het transformeren van de visie van een klant naar een perfecte ontwerpoplossing. Kasthall biedt de mogelijkheid om een volledig op maat gemaakte oplossing te creëren, of het nu gaat om een complex textieltapijt, een onconventionele vorm of gewoon een perfect op elkaar afgestemde kleur. Omdat alle Kasthall-vloerkleden op maat worden gemaakt, hebben de klanten de vrijheid om te kiezen welke maat, kleur en patroon het beste bij hen past. Kasthall Design Studio is een huwelijk tussen onze ontwerpvaardigheden en onze technische expertise, twee disciplines die nodig zijn om het perfecte unieke tapijt te realiseren.

Matser is officieel Kasthall dealer

Poetry | Kasthall

Kasthall
Maja Johansson Starander
85% Wol | 15% Linnen
Zweden

Voor meer informatie over de Kasthall Poetry of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.