Harvest | Kasthall

_ ontworpen door Ellinor Eliasson

Harvest is gemaakt van restgaren, waardoor elk vloerkleed uniek is – een modern vloerkleed in verschillende tinten. Harvest is verkrijgbaar in zes verschillende kleurconcepten, in plaats van exacte kleuren, omdat de beschikbaarheid van restgaren het ontwerp grotendeels bepaalt. De beschikbaarheid van garen kan variëren, wat van invloed is op de doorlooptijd. Soms moeten we wachten op een specifieke garenkleur uit onze productie, maar het is het wachten waard – een totaal uniek vloerkleed is moeilijk te verslaan.

Voorgestelde maten:
90 x 240 cm | 140 x 200 cm | 170 x 240 cm | 200 x 300 cm | 250 x 350 cm | 300 x 400 cm | 350 x 450 cm
Op maat gemaakt:
Minimale breedte: 70 cm – Maximale breedte: 600 cm en iedere lengte

Ook geschikt als exclusief kamerbreed tapijt!

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Harvest | Kasthall

Een idee komt soms uit het niets. Het kijken naar garenspoelen van de weverij die in de verbrandingscontainer werden gegooid, stak de vonk aan die groeide van idee tot een nieuw vloerkleed. En een volgende stap in ons continue milieuwerk. Harvest is gemaakt van restgaren, waardoor elk vloerkleed uniek is – een modern vloerkleed in verschillende tinten. Harvest is verkrijgbaar in zes verschillende kleurconcepten, in plaats van exacte kleuren, omdat de beschikbaarheid van restgaren het ontwerp grotendeels bepaalt. De beschikbaarheid van garen kan variëren, wat van invloed is op de doorlooptijd. Soms moeten we wachten op een specifieke garenkleur uit onze productie, maar het is het wachten waard – een totaal uniek vloerkleed is moeilijk te verslaan. Een drievoudig shuttle-weefsel waarvan de kleur verandert in de pas met de spoel die opraakt in een shuttle, gevolgd door een andere spoel, een andere kleur. Een onderscheidend karakter dat Harvest onderscheidt van andere geweven Kasthall-tapijten is het unieke einde met een gevoerde rand die de kleurvariaties van de tapijten herhaalt. Kleurconcepten: groen, geel & rood, paars & roze, blauw, beige & bruin, zwart & grijs.


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall Design Studio gaat over het transformeren van de visie van een klant naar een perfecte ontwerpoplossing. Kasthall biedt de mogelijkheid om een volledig op maat gemaakte oplossing te creëren, of het nu gaat om een complex textieltapijt, een onconventionele vorm of gewoon een perfect op elkaar afgestemde kleur. Omdat alle Kasthall-vloerkleden op maat worden gemaakt, hebben de klanten de vrijheid om te kiezen welke maat, kleur en patroon het beste bij hen past. Kasthall Design Studio is een huwelijk tussen onze ontwerpvaardigheden en onze technische expertise, twee disciplines die nodig zijn om het perfecte unieke tapijt te realiseren.

Matser is officieel Kasthall dealer

Harvest | Kasthall

Kasthall
Ellinor Eliasson
100% wol
Zweden

Voor meer informatie over de Kasthall Harvest of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.