Greta Shimmer | Kasthall

_ ontworpen door Gunilla Lagerhem Ullberg

Het Greta vloerkleed is geweven van 100% wol. Elk vloerkleed combineert zo’n tien verschillende kleuren die samen een prachtige marmering creëren in de stevige, iconische wol kwaliteit van Kasthall. Door de complexe kleursamenstelling past het vloerkleed in de meeste omgevingen. Greta doet het ook uitstekend als exclusief kamerbreed tapijt.

Voorgestelde maten:
90 x 240 cm | 140 x 200 cm | 170 x 240 cm | 200 x 300 cm | 250 x 350 cm | 300 x 400 cm | 350 x 450 cm
Op maat gemaakt:
Minimale breedte: 70 cm – Maximale breedte: 600 cm en iedere lengte

Ook geschikt als exclusief kamerbreed tapijt!

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Greta Shimmer | Kasthall

Het Greta vloerkleed van Gunilla Lagerhem Ullberg is geweven van 100% wol. Elk vloerkleed combineert zo’n tien verschillende kleuren die samen een prachtige marmering creëren in de stevige, iconische wol kwaliteit van Kasthall. Door de complexe kleursamenstelling past het vloerkleed in de meeste omgevingen. Greta doet het ook uitstekend als exclusief kamerbreed tapijt. Nieuw voor de collectie van 2017 zijn elementen van LUREX® in een typisch Kasthall kleurenspectrum, met speelse invloeden van haute couture stoffen, die glans en magie aan de vloer toevoegen.


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall Design Studio gaat over het transformeren van de visie van een klant naar een perfecte ontwerpoplossing. Kasthall biedt de mogelijkheid om een volledig op maat gemaakte oplossing te creëren, of het nu gaat om een complex textieltapijt, een onconventionele vorm of gewoon een perfect op elkaar afgestemde kleur. Omdat alle Kasthall-vloerkleden op maat worden gemaakt, hebben de klanten de vrijheid om te kiezen welke maat, kleur en patroon het beste bij hen past. Kasthall Design Studio is een huwelijk tussen onze ontwerpvaardigheden en onze technische expertise, twee disciplines die nodig zijn om het perfecte unieke tapijt te realiseren.

Matser is officieel Kasthall dealer

Greta Shimmer | Kasthall

Kasthall
Gunilla Lagerhem Ullberg
99% Wol | 1% Lurex
Zweden

Voor meer informatie over de Kasthall Greta Shimmer of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.