Dimaro | Cunera

De kwaliteit Dimaro is een geweven kwaliteit in een fijn bouclé binding. Verkrijgt zijn luxere uitstraling omdat het geverfd is in eigentijdse kleuren. Ook geschikt voor toepassing op trappen. Dimaro kan vanaf 200m2 geleverd worden in elke gewenste kleur.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Dimaro | Cunera

De kwaliteit Dimaro is een geweven kwaliteit in een fijn bouclé binding.
Verkrijgt zijn luxere uitstraling omdat het geverfd is in eigentijdse kleuren.
Ook geschikt voor toepassing op trappen.
Dimaro kan vanaf 200m2 geleverd worden in elke gewenste kleur.


Over dit merk

In 1870 richtten de heren Lucas van Wijngaarden en Jan van der Graaff een vennootschap op “ter verkoping en fabricage van tapijten, matten, koedekken en aanverwante artikelen”. Het bedrijf heet “L. van Wijngaarden – De Volharding”, wordt later omgedoopt in “L. van Wijngaarden & Zn’s Tapijten- en Mattenfabriek” en tenslotte, in het huidige “Cunera Vloerbedekking, Woningtextiel en Meubelen BV, kortweg Cunera. Decennialang produceert Cunera cocos lopers, tapijten en matten.

In de moeilijke jaren waarin de consument voor voornamelijk synthetische vloerbedekking kiest blijft Cunera zich sterk maken voor natuurlijke vloerbedekking. En met succes! Halverwege de jaren 80 gaat de consument dankzij een toenemend milieubewustzijn steeds vaker over op de Cunera producten. Inmiddels levert Cunera zowel nationaal als internationaal een complete collectie kamerbreed, karpetten, lopers en matten onder de noemer Wonen Op Natuur. De basismaterialen hiervoor zijn cocos, sisal, zeegras, papier, leder, wol en combinaties hiervan.

In 1995 ontving Cunera op haar 125e verjaardag een koninklijke onderscheiding en wordt het predikaat ‘bij koninklijke beschikking hofleverancier’ gevoerd.

 

Matser is officieel Cunera dealer

Dimaro | Cunera

Cunera
7 kleuren
100% Zuiver Scheerwol
Nederland
Breedte: 400 cm

Voor meer informatie over de Cunera Dimaro of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.