Sauvage Dégradé Karpet | CS Rugs

Vanaf 646,-

Materiaal: 100% wol

Aangegeven prijs is de prijs per m² Sauvage Dégradé 15 (= 15 mm poolhoogte)
Sauvage Dégradé 35 prijs per m² – €704,00
Sauvage Dégradé 45 prijs per m² – €746,00
Sauvage Dégradé 60 prijs per m² – €772,00

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

Sauvage Dégradé Karpet | CS Rugs

De natuur trakteert ons op de meest adembenemende plaatjes. Felle kleuren gaan over in vale kleuren, wat prachtige combinaties oplevert.

Precies die kleurwisselingen hebben ons geïnspireerd voor de Sauvage Dégradé collectie. Sauvage Dégradé loopt van de ene kleur naar de andere kleur in 4 stappen.

Verkrijgbaar in 4 verschillende poolhoogtes; 15 mm | 35 mm | 45 mm | 60 mm


Over dit merk

CSrugs is in 1979 opgericht door Carel Dieudonné. Na zijn studie textieltechnologie aan de ‘Maere’ in Enschede is hij als verfmeester werkzaam geweest bij de Tweka, bij weverij de Ploeg, de non-woven firma Freudenberg in Weinheim, Duitsland. Een gedwongen verhuizing naar Duitsland gaf de doorslag om voor zichzelf te beginnen: het ontstaan van CSrugs.

Na vele jaren en vele huisvestingen verder kwam Feico Dieudonné in 1997 de troepen versterken om de ingezette groei verder uit te bouwen. Naast hard te hebben gewerkt aan een trouw dealernetwerk staat Feico aan de basis van de ontwikkelstudio. Met hart en ziel wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe produkten en worden de grenzen van de maakbaarheid opgezocht.

De productie vindt plaats in Nederland [Asten] door een vakkundig en gemotiveerd team. De fabriek ademt kennis uit en is een unieke mix van hightech machines en vakmanschap. Door de state of the art CADCAM gestuurde robots zijn de mogelijkheden in vorm oneindig: vierkant, rechthoek, cirkel, ellips en zelfs organische vormen behoren tot de mogelijkheden. Uw interieur is leidend!

Matser is officieel CS Rugs dealer

Sauvage Dégradé Karpet | CS Rugs

CS Rugs

Voor meer informatie over de CS Rugs Sauvage Dégradé Karpet of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.