Merino Karpet | CS Rugs

Vanaf 509,-

Materiaal: 100% wol

Aangegeven prijs is de prijs per m² Merino 6 (= 6 mm poolhoogte)

Merino 16 prijs per m² – €562,00

Merino 20 prijs per m² – €604,00
Merino 25 prijs per m² – €630,00
Merino 30 prijs per m² – €672,00
Merino 45 prijs per m² – €88,00

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

Merino Karpet | CS Rugs

Merino, genoemd naar het superieure Merino schaap is een kwaliteit die bestaat uit 100% fijne wollen kamgarens.

Hierdoor ontstaat een luxueuze uitstraling van een tijdloze klasse die het karpet zowel in uni als gemêleerd, een bijzonder geraffineerd uiterlijk geeft.

Verkrijgbaar in 6 verschillende poolhoogtes; 6 mm | 16 mm | 20 mm | 25 mm | 30 mm | 45 mm


Over dit merk

CSrugs is in 1979 opgericht door Carel Dieudonné. Na zijn studie textieltechnologie aan de ‘Maere’ in Enschede is hij als verfmeester werkzaam geweest bij de Tweka, bij weverij de Ploeg, de non-woven firma Freudenberg in Weinheim, Duitsland. Een gedwongen verhuizing naar Duitsland gaf de doorslag om voor zichzelf te beginnen: het ontstaan van CSrugs.

Na vele jaren en vele huisvestingen verder kwam Feico Dieudonné in 1997 de troepen versterken om de ingezette groei verder uit te bouwen. Naast hard te hebben gewerkt aan een trouw dealernetwerk staat Feico aan de basis van de ontwikkelstudio. Met hart en ziel wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe produkten en worden de grenzen van de maakbaarheid opgezocht.

De productie vindt plaats in Nederland [Asten] door een vakkundig en gemotiveerd team. De fabriek ademt kennis uit en is een unieke mix van hightech machines en vakmanschap. Door de state of the art CADCAM gestuurde robots zijn de mogelijkheden in vorm oneindig: vierkant, rechthoek, cirkel, ellips en zelfs organische vormen behoren tot de mogelijkheden. Uw interieur is leidend!

Matser is officieel CS Rugs dealer

Merino Karpet | CS Rugs

CS Rugs

Voor meer informatie over de CS Rugs Merino Karpet of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.