Forêt Karpet | CS Rugs

Vanaf 641,-

Aangegeven prijs is de prijs per m²

Materiaal: 100% Felted New Zealand Wol

 

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

Forêt Karpet | CS Rugs

De CSrugs collectie Forêt is figuurlijk gezien vergelijkbaar met een mix van bomen [40mm] en struiken [20mm], die het karpet een speciale gelaagdheid geven.

Door verschillende kleuren te gebruiken schemert de 20 mm onderlaag subtiel door het 40 mm dek heen. Het dikke viltgaren ‘danst’ in verschillende richtingen als bomen die door de wind heen en weer worden geblazen. De 40 mm poolhoogte van robuust maar zacht vilt geeft het karpet haar warme en zeer uitnodigende character.


Over dit merk

CSrugs is in 1979 opgericht door Carel Dieudonné. Na zijn studie textieltechnologie aan de ‘Maere’ in Enschede is hij als verfmeester werkzaam geweest bij de Tweka, bij weverij de Ploeg, de non-woven firma Freudenberg in Weinheim, Duitsland. Een gedwongen verhuizing naar Duitsland gaf de doorslag om voor zichzelf te beginnen: het ontstaan van CSrugs.

Na vele jaren en vele huisvestingen verder kwam Feico Dieudonné in 1997 de troepen versterken om de ingezette groei verder uit te bouwen. Naast hard te hebben gewerkt aan een trouw dealernetwerk staat Feico aan de basis van de ontwikkelstudio. Met hart en ziel wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe produkten en worden de grenzen van de maakbaarheid opgezocht.

De productie vindt plaats in Nederland [Asten] door een vakkundig en gemotiveerd team. De fabriek ademt kennis uit en is een unieke mix van hightech machines en vakmanschap. Door de state of the art CADCAM gestuurde robots zijn de mogelijkheden in vorm oneindig: vierkant, rechthoek, cirkel, ellips en zelfs organische vormen behoren tot de mogelijkheden. Uw interieur is leidend!

Matser is officieel CS Rugs dealer

Forêt Karpet | CS Rugs

CS Rugs

Voor meer informatie over de CS Rugs Forêt Karpet of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.