Duette | Sunway

Met Duette® Shades kunt u daadwerkelijk besparen op de energierekening. De honingraatstructuur van Duette® Shades creëert een natuurlijk luchtkussen, met een isolerende werking. In de zomer houdt dit de warmte buiten en blijft het binnen heerlijk koel. In de winter houdt dit de warmte binnen en de kou buiten. Dat betekent dat u in de zomer bespaart op aircokosten en in de winter op stookkosten. En dat is in deze tijden van stijgende energieprijzen heel actueel.

 

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Onbekend
Offerte aanvragen

Duette | Sunway

De nieuwe Sunway collectie  is een kleurige en veelzijdige collectie geworden, met mooie nieuwe stofkwaliteiten met mooie structuren, in verschillende transparanties, van transparant tot verduisterend. Lees hier meer over de SUNWAY® Duette® Shades. Bij ons in vindt u meer informatie over de Duette® Colour on Demand Shades, die in maar liefst 800 kleuren leverbaar zijn


Over dit merk

Vandaag de dag staat SUNWAY® nog steeds bekend om haar unieke en innovatieve raambekleding producten, zoals Parametre® shades. Ook op het gebied van technische ontwikkelingen loopt SUNWAY® vaak voorop.

De SUNWAY® collecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en design techniek, dat vindt u terug in alle SUNWAY® collecties.

SUNWAY® producten vormen de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. Aan de ene kant is de SUNWAY® raamdecoratie functioneel als zonlicht- of warmtewering en voor uw privacy.

Alle SUNWAY® producten worden op maat gemaakt, met precisie en oog voor detail.
Alle SUNWAY® producten voldoen aan de Europese norm voor kindveiligheid.

 

 

Matser is officieel Sunway dealer

Duette | Sunway

Sunway

Voor meer informatie over de Sunway Duette of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.