Textiel | De Ploeg

Textiel zorgt voor kleur, dessin, ook bepaalt het de akoestiek van uw woning.

Door gebruik te maken van de verschillende toepassingen van textiel in het interieur maak je de perfecte eigen ruimte. Een de Ploeg gordijn of meubelstof is één van de vele textiel toepassingen die bij Matser in de inspirerende showroom, textielafdeling gepresenteerd worden. Op de website kunnen we u maar een heel klein deel van onze grote textiel collectie tonen.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende textiel oplossing voor uw interieur.

Een de Ploeg textiel toepassing is maatwerk, speciaal voor u ingemeten, gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw textiel ontwerp of stoffering gereed is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
2 - 4 weken
Offerte aanvragen

Textiel | De Ploeg


Over dit merk

De Nederlandse weverij De Ploeg is in 1923 opgericht en sindsdien bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, weven en op de markt brengen van stoffen voor gordijnen en meubelen.
Met veel aandacht voor ontwikkelingen in smaak, mode en technologie ontwikkelen de ontwerpers van De Ploeg originele stoffen die zeer gewaardeerd worden door zowel consument als professionele gebruikers van stoffen als meubelproducenten, stoffeerders en architecten. De Ploeg staat voor ambachtelijke kwalitatief en esthetisch hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen, welke in eigen beheer worden geproduceerd.

Matser is officieel De Ploeg dealer

Textiel | De Ploeg

De Ploeg

Voor meer informatie over de De Ploeg Textiel of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.