Schaft | Cunera

Vanaf 96,-

Vanaf prijs is per m2

Een 100% sisal loper leverbaar in 2 klassieke dessins in 6 kleuren. Leverbaar in de standaardbreedten 67, 90, 120, 160 en 200 cm bij een lengte van 30 meter. Keuze uit met of zonder latex backing.

Deze lopers zijn bij uitstek geschikt voor toepassing op trappen, gangen, etc. De lopers worden standaard geleverd met latex backing maar kunnen op verzoek ook zonder latex backing worden geleverd: dit maakt de installatie gemakkelijker op bijvoorbeeld draaitrappen.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

Schaft | Cunera

Een 100% sisal loper leverbaar in 2 klassieke dessins in 6 kleuren. Leverbaar in de standaardbreedten 67, 90, 120, 160 en 200 cm bij een lengte van 30 meter. Keuze uit met of zonder latex backing.

Deze lopers zijn bij uitstek geschikt voor toepassing op trappen, gangen, etc. De lopers worden standaard geleverd met latex backing maar kunnen op verzoek ook zonder latex backing worden geleverd: dit maakt de installatie gemakkelijker op bijvoorbeeld draaitrappen. Houd er rekening mee dat dit nadrukkelijk bij de bestelling dient te worden vermeld!


Over dit merk

In 1870 richtten de heren Lucas van Wijngaarden en Jan van der Graaff een vennootschap op “ter verkoping en fabricage van tapijten, matten, koedekken en aanverwante artikelen”. Het bedrijf heet “L. van Wijngaarden – De Volharding”, wordt later omgedoopt in “L. van Wijngaarden & Zn’s Tapijten- en Mattenfabriek” en tenslotte, in het huidige “Cunera Vloerbedekking, Woningtextiel en Meubelen BV, kortweg Cunera. Decennialang produceert Cunera cocos lopers, tapijten en matten.

In de moeilijke jaren waarin de consument voor voornamelijk synthetische vloerbedekking kiest blijft Cunera zich sterk maken voor natuurlijke vloerbedekking. En met succes! Halverwege de jaren 80 gaat de consument dankzij een toenemend milieubewustzijn steeds vaker over op de Cunera producten. Inmiddels levert Cunera zowel nationaal als internationaal een complete collectie kamerbreed, karpetten, lopers en matten onder de noemer Wonen Op Natuur. De basismaterialen hiervoor zijn cocos, sisal, zeegras, papier, leder, wol en combinaties hiervan.

In 1995 ontving Cunera op haar 125e verjaardag een koninklijke onderscheiding en wordt het predikaat ‘bij koninklijke beschikking hofleverancier’ gevoerd.

 

Matser is officieel Cunera dealer

Schaft | Cunera

Cunera
16 kleruen
100% Sisal
Nederland
Breedte: 67, 90, 120, 160 of 200 cm

Voor meer informatie over de Cunera Schaft of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.