CPH10 Bureau/Tafel | HAY

Vanaf 1.195,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:160 x B:80 x H:74 cm, Materiaal: Matt Gelakt Eiken, Plywood hoeken

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

CPH10 Bureau/Tafel | HAY

Met dezelfde ingetogen expressie en focus op functionaliteit als de rest van de serie, heeft de CPH 10 symmetrische poten met een royaler tafelblad, waardoor een grotere werkruimte en meer flexibiliteit ontstaat. De mogelijkheid om verticaal te worden gestapeld, maakt de Copenhague Desk geschikt voor gebruik in vele zakelijke en openbare contexten. Het eiken frame is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende hout- of linoleumopties.


Over dit merk

Dit hippe jonge Deense designlabel HAY is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Hun ambitie is: het creëren van duurzame kwaliteit meubelen tegen betaalbare prijzen, met het doel dat zo veel mogelijk mensen van dit HAY Deens design kunnen genieten.

HAY heeft het idee dat hedendaags design moet voortkomen uit een goed idee, innovatieve technologie en hoogwaardige materialen in combinatie met vreugdevolle, eenvoudig en ongecompliceerd esthetiek.

In 2005 lanceerde HAY een accessoire lijn met de geselecteerde producten ontworpen over de hele wereld. Deze HAY producten hebben een origineel verhaal en passen perfect voor zowel de moderne werkplek en particuliere woningen.

Matser is officieel HAY dealer

CPH10 Bureau/Tafel | HAY

HAY
Denemarken
Eiken
Matt Gelakt Eiken | Plywood hoeken
L:160 x B:80 x H:74 cm

Voor meer informatie over de HAY CPH10 Bureau/Tafel of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.