AAT20 Eetkamertafel | HAY

Vanaf 1.319,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: Ø128 x H:73 cm, Materiaal: Blad: Linolium, Kleur: Zwart, Onderstel: Gepoedercoat staal, Kleur: Zwart

Aangegeven SALE prijs is de prijs exclusief bezorgen (€89,-) en/of plaatsen (op nacalculatie).

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Showroommodel 1.449,-

Offerte aanvragen

AAT20 Eetkamertafel | HAY

De ‘About A Table (AAT)’ deelt de algemene veelzijdigheid en ontwerptaal als de rest van het gezin. De tafel heeft hetzelfde gepoedercoate frame als veel van de stoelen in de serie, en de organische rondingen en verhoogde voeten zorgen voor een vergelijkbare lichte uitdrukking. De tafels zijn verkrijgbaar met ronde of rechthoekige tafelbladen, waarbij het ronde tafelblad op een gecentreerd frame rust, terwijl de rechthoekige versie zijn poten aan beide uiteinden heeft en een dwarsbalkconstructie heeft. About A Table is verkrijgbaar in twee hoogtes en een breed scala aan afmetingen, zodat u een unieke oplossing kunt creëren die aan uw behoeften voldoet.


Over dit merk

Dit hippe jonge Deense designlabel HAY is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Hun ambitie is: het creëren van duurzame kwaliteit meubelen tegen betaalbare prijzen, met het doel dat zo veel mogelijk mensen van dit HAY Deens design kunnen genieten.

HAY heeft het idee dat hedendaags design moet voortkomen uit een goed idee, innovatieve technologie en hoogwaardige materialen in combinatie met vreugdevolle, eenvoudig en ongecompliceerd esthetiek.

In 2005 lanceerde HAY een accessoire lijn met de geselecteerde producten ontworpen over de hele wereld. Deze HAY producten hebben een origineel verhaal en passen perfect voor zowel de moderne werkplek en particuliere woningen.

Matser is officieel HAY dealer

AAT20 Eetkamertafel | HAY

HAY
73 cm
Denemarken
Zwart
Blad: Linolium | Onderstel: Gepoedercoat staal
Ø128 x H:73 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.