Nil Eetkamertafel | More

Vanaf 4.416,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: Ø140 cm, Materiaal: Eiken Geolied en Gewaxt

Foto zoals getoond in onze showroom

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

Nil Eetkamertafel | More

Traditionele lichtheid, een organische vorm en absolute stevigheid maken van deze tafel NIL een expressieve tafel. Zelfs in uitgestrekte binnenruimtes dient het als een solide ankerstuk. De organisch gebogen NIL is delicaat, maar toch sterk.


Over dit merk

More werd meer dan 20 jaar geleden opgericht door de ontwerper en CEO Bernhard Müller. In een open en directe dialoog ontwikkelt ons team nieuwe ideeën en maakt deze werkelijkheid.
“We doen alleen wat we leuk vinden en werken alleen aan projecten die ons echt overtuigen. We adviseren en begeleiden onze klanten persoonlijk en we leggen ook bijzondere nadruk op langdurige relaties met onze partners en leveranciers. ”

Meubels kunnen mooi, goed gemaakt of praktisch zijn. Maar pas als we ze betekenis hebben gegeven, zijn ze echt waardevol voor ons, omdat ze een vanzelfsprekend onderdeel van ons leven worden. Dat is ons streven naar meer.

Al onze meubels worden in Duitsland geproduceerd – op drie locaties in het noorden en in de regio Nederrijn.

Matser is officieel More dealer

Nil Eetkamertafel | More

More
Ø140 cm
Duitsland
Eiken
Eiken Geolied en Gewaxt

Voor meer informatie over de More Nil Eetkamertafel of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.