T1 Eetkamertafel – Uitschuifbaar | Andersen

Vanaf 2.320,-

Sale

T1 is een tafel met karakter en lichtheid. Een tijdloze stijl die past in alle moderne huizen. Het tafelblad is van slijtvast hogedruklaminaat en de poten zijn gemaakt van massief eiken hout met elegante details zoals zichtbare deuvels. De perfecte tafel om te combineren met een eetbank.

Uitvoering in onze showroom: Type: Uitschuifbaar, Afmeting: L:220 x B:95 x H:72,5 cm | Inlegblad: L:50 x D:95 cm, Materiaal: Blad: Fenix Grigio, Kleur: Grijs, Onderstel: Eiken wit geolied, Inlegblad: Laminaat, Kleur: Zwart

Aangegeven SALE prijs is de prijs exclusief bezorgen (€150,-) en/of plaatsen (op nacalculatie).

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 3.692,- 2.270,-

T1 Eetkamertafel – Uitschuifbaar | Andersen

Eetkamertafel T1 – Uitschuifbaar, L:220 x B:95 x H:72½ cm, inclusief inlegblad zwart laminaat, afm. 50×95 cm
T1 is een tafel met karakter en lichtheid. Een tijdloze stijl die past in alle moderne huizen. Het tafelblad is van slijtvast hogedruklaminaat en de poten zijn gemaakt van massief hout met elegante details zoals zichtbare deuvels. De T1 won de “Wallpaper Design Award 2012” voor de beste eettafel.


Over dit merk

Het bedrijf werd opgericht in 1916 door de ‘master cabinet-maker’ I.C.A. Jensen. Het begon als een traditionele meubelmakerij waar vooral kasten werden vervaardigd, voordat ze geleidelijk overgingen in de productie van architectonisch ontworpen meubels.

In 1978 kochten de broers Knud en Vagn Andersen het bedrijf en vestigde Brødrene Andersen Møbelsnedkeri, die voortaan hoogwaardige architectonische meubels produceerde.

14 jaar later kwam de volgende generatie in het bedrijf namelijk, Jørgen Andersen, die de verantwoordelijkheid van de sales & marketing op zich nam. Nog eens 11 jaar later werd Jørgen Andersen aangesloten bij zijn jongere broer Henrik, die de IT- en finance directeur van het bedrijf werd.

In 2012 is Poul Frandsen toegetreden als lid van het management binnen het bedrijf, dat hij nu samen met de twee broers runt.
Andersens grootste markten zijn Denemarken en Noorwegen. Het assortiment omvat tafels, koffietafels, stoelen, banken, kasten en planken.

Matser is officieel Andersen dealer

T1 Eetkamertafel – Uitschuifbaar | Andersen

Andersen
byKATO
Denemarken
Grijs | Eiken wit geolied | Zwart
Blad: Fenix Grigio | Onderstel: Eiken wit geolied | Inlegblad: Laminaat
L:220 x B:95 x H:72,5 cm | Inlegblad: L:50 x D:95 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.