Bovist Poef | Vitra

Vanaf 665,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: 54 x 54 x 38 cm, Materiaal: Bekleding: 70% viscose / 30% linnen, Motief: Dove

Verkrijgbaar in 3 verschillende motieven;
Lacemaker – Pottery – Dove

 

Op voorraad:
Ja (nog 1 beschikbaar)
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 665,-

Offerte aanvragen

Bovist Poef | Vitra

De Bovist is een decoratief vloerkussen, een poef en een voetenbankje in één. De taps toelopende radiale naden aan de zijkant en de compacte vulling van kunststof bolletjes verlenen de Bovist een aantrekkelijke vorm en een groot comfort. De in contrasterende kleuren uitgevoerde stoffen bekleding wordt opgevrolijkt door grote borduurpatronen. Met de gebreide handgreep kan Bovist gemakkelijk verplaatst worden.


Over dit merk

Vitra is een Zwitsers familie bedrijf dat via de kracht van design de kwaliteit van privéwoningen, kantoren en openbare ruimtes wil verbeteren.

Vitra ontwikkeld zijn producten en concepten via een designproces, waarbij de technische kennis van Vitra gecombineerd wordt met de creativiteit van toonaangevende internationale ontwerpers. De bedoeling is om functionele interieuroplossingen, meubelen en accessoires te creëren die bovendien inspirerend zijn. Duurzame materialen, constructie en vormgeving zijn daarbij onze belangrijkste principes. Dat bewijzen Vitra klassiekers, waarvan vele onafgebroken in productie zijn sinds de jaren 1950.

Matser is officieel Vitra dealer

Bovist Poef | Vitra

Vitra
Hella Jongerius
Zwitserland
Gemêleerd
Bekleding: 70% viscose / 30% linnen
54 x 54 x 38 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.