VB1 Little Petra Fauteuil | &Tradition

Vanaf 4.533,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:81 x D:83 x H:75 x ZH:40 cm, Bekleding: Bekleding: Sheepskin Skandilock, Kleur: Bruin, Poten: Geolied walnoot

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 4.533,-

Offerte aanvragen

VB1 Little Petra Fauteuil | &Tradition

Little Petra werd voor het eerst geïntroduceerd in 1938 en won meteen lof op de Guild Exhibition in Copenhagen, waarna hij prijzen won op exposities in New York en Berlijn. Het is een van de weinige ontwerpen van architect Viggo Boesen, die in de jaren dertig geassocieerd werd met de kenmerkende ontwerpesthetiek van Denemarken, funkis-stijl genoemd. Little Petra is verrassend klein, past in alle soorten ruimtes en interieurs. Laag bij de grond, open en omarmend, het belichaamt de essentie van een lounge stoel.


Over dit merk

&Tradition (andTradition) is een jong Deens design bedrijf dat in 2010 opgericht is. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &Tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen.

Het unieke portfolio van meubels en verlichting omvat ontwerpen van de jaren 1930 tot heden en omvat interieurobjecten van internationaal befaamde ontwerpers. Sinds 2014 zijn traditionele Kelim vloerkleden toegevoegd aan de collectie.

Het gebruik van ruwe materialen in combinatie met respect voor de natuur staat centraal binnen de &Tradition collectie. Dit is in veel producten dan ook terug te vinden.

Matser is officieel &Tradition dealer

VB1 Little Petra Fauteuil | &Tradition

&Tradition
Denemarken
Bruin | Walnoot
Bekleding: Sheepskin Skandilock | Poten: Geolied walnoot
L:81 x D:83 x H:75 x ZH:40 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.