PP130 Cirkelstoel | PP Møbler

Vanaf 6.957,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:112 x D:94 x H:97 x ZH:42 cm, Materiaal: Frame: Eiken wit geolied, Bekleding: Hallingdal, Kleur: Zwart, Touw, Kleur: Zwart

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Showroommodel 8.452,-

Offerte aanvragen

PP130 Cirkelstoel | PP Møbler


Over dit merk

PP Møbler is een Deens familiebedrijf in de schrijnwerkerij opgericht in 1953, met een sterke traditie voor het ontwerpen van design meubels van hoge kwaliteit. Motivatie is altijd de liefde geweest van hout en een koppig geloof dat techniek, vindingrijkheid en vakmanschap gecombineerd kunnen worden in het streven naar kwaliteit.

PP Møbler heeft in de loop der jaren diverse unieke meubels vervaardigd in samenwerking met verschillende ontwerpers. Ze worden allemaal gekenmerkt door voortreffelijk vakmanschap en tegelijkertijd gekenmerkt door de algemene ontwerpvisie. Soorten, stijlen, vorm en materiaal hebben PP Møbler nooit beperkt.

Matser is officieel PP Møbler dealer

PP130 Cirkelstoel | PP Møbler

PP Møbler
Barber & Osgerby,Hans J. Wegner
Denemarken
Eiken | Zwart
Frame: Eiken wit geolied | Bekleding: Hallingdal | Touw
L:112 x D:94 x H:97 x ZH:42 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.