Tap Stool Krukje | Normann Copenhagen

195,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: H:43 x L:41 x Ø35 cm, Materiaal: Onderstel: Walnoot, Zitting: Pur-schuim (foam), Kleur: Grijs

Op voorraad:
Nee (nog 0 beschikbaar)
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Showroommodel 195,-

Offerte aanvragen

Tap Stool Krukje | Normann Copenhagen

Het heeft drie voorgevormde poten en een ronde zitting. Hij kan gebruikt worden als extra zitplaats en is gemakkelijk stapelbaar. We kennen het allemaal goed: de archetypische kruk met drie poten. Bijna iedereen heeft er op een bepaald moment in zijn leven een variatie van in huis gehad, maar vaak wordt het ontwerp als vanzelfsprekend beschouwd. Precies de heroverweging van zoiets eenvoudigs als een krukje was het uitgangspunt voor Normann Copenhagen’s Tap Stool. Er is licht hard schuim gebruikt voor de stoel, die net als rubber een flexibel, afgesloten oppervlak heeft. Hierdoor is Tap vuilafstotend, duurzaam en makkelijk schoon te maken. De voorgevormde zitting zorgt voor een goed zitcomfort en geeft de kruk dezelfde gastvrije warmte die bekend is van gestoffeerde meubels. De drie poten hebben een geïntegreerde overgang naar de stoel. Dit geeft Tap het uiterlijk van een verenigd geheel, ook van opzij gezien.


Over dit merk

Normann Copenhagen is een Deens designbedrijf met de missie om originele en innovatieve producten te creëren in een eenvoudig en eigentijds design dat de tand des tijds doorstaat.
Oftewel, om het conventionele denken uit te dagen en het gewone buitengewoon te maken door een geweldig ontwerp.

Het merk Normann Copenhagen, opgericht in 1999 door Jan Andersen en Poul Madsen, omvat een brede en continu groeiende collectie meubels, verlichting, textiel en woonaccessoires.

De producten worden verkocht in meer dan 80 landen over de hele wereld en hebben onderweg meer dan 80 designprijzen gewonnen.

Matser is officieel Normann Copenhagen dealer

Tap Stool Krukje | Normann Copenhagen

Normann Copenhagen
Denemarken
Walnoot | Grijs
Onderstel: Walnoot | Zitting: Pur-schuim (foam)
H:43 x L:41 x Ø35 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.