Fiber Side Chair Tube Eetkamerstoel | Muuto

Vanaf 229,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:51 x B:53 x H:77 x ZH:46 cm, Materiaal: Zitting: Kunststof composiet met 25% houtvezels, Kleur: Oker, Onderstel: Gepoedercoat staal, Kleur: Zwart

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 259,-

Offerte aanvragen

Fiber Side Chair Tube Eetkamerstoel | Muuto

De open vorm van de Fiber Side Chair creëert een veelzijdige en lichte uitdrukking.


Over dit merk

Muuto is geworteld in de Scandinavische designtraditie die wordt gekenmerkt door blijvende esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke expressie.

Door dit erfgoed uit te breiden met toekomstgerichte materialen, technieken en gedurfd creatief denken, is het de ambitie van Muuto om nieuwe perspectieven te bieden op Scandinavisch design.

De naam, Muuto, komt eigenlijk van Muutos, wat ‘een nieuw perspectief’ in het Fins betekend. Muuto selecteert hedendaagse, toonaangevende ontwerpers met sterke interpretaties en combineren talenten met het gepassioneerde creatieve team van Muuto.

Matser is officieel Muuto dealer

Fiber Side Chair Tube Eetkamerstoel | Muuto

Muuto
Denemarken
Oker | Zwart
Zitting: Kunststof composiet met 25% houtvezels | Onderstel: Gepoedercoat staal
L:51 x B:53 x H:77 x ZH:46 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.