Fiber Armchair Eetkamerstoel | Muuto

Vanaf 889,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:54,5 x B:56 x H:77 x ZH:46 cm, Bekleding zit: Leer Refine, Kleur: Stone, Onderstel: Swivel – Gegoten aluminium, Kleur: Zwart

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 995,-

Offerte aanvragen

Fiber Armchair Eetkamerstoel | Muuto

De schaal van de Fiber Armchair is ontworpen om maximaal comfort te combineren met minimale ruimte.


Over dit merk

Muuto is geworteld in de Scandinavische designtraditie die wordt gekenmerkt door blijvende esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke expressie.

Door dit erfgoed uit te breiden met toekomstgerichte materialen, technieken en gedurfd creatief denken, is het de ambitie van Muuto om nieuwe perspectieven te bieden op Scandinavisch design.

De naam, Muuto, komt eigenlijk van Muutos, wat ‘een nieuw perspectief’ in het Fins betekend. Muuto selecteert hedendaagse, toonaangevende ontwerpers met sterke interpretaties en combineren talenten met het gepassioneerde creatieve team van Muuto.

Matser is officieel Muuto dealer

Fiber Armchair Eetkamerstoel | Muuto

Muuto
Denemarken
Stone | Zwart
Bekleding zit: Leer Refine | Onderstel: Swivel - Gegoten aluminium
L:54,5 x B:56 x H:77 x ZH:46 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.