JH97 Loungefauteuil | Fritz Hansen

Vanaf 1.424,-

Uitvoering  in onze showroom: Afmeting: L:77,4 x D:80,5 x H:85,2 x ZH:41 cm, Materiaal: Bekleding: Stof Christianshavn (kleur 1160), Kleur: Dark Green, Frame: Geolied eiken

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Showroommodel 1.424,-

Offerte aanvragen

JH97 Loungefauteuil | Fritz Hansen

Het resultaat van de nieuwste samenwerking tussen Fritz Hansen en Jaime Hayon, de loungestoel JH97, vormt de perfecte balans tussen verleden en toekomst, waardoor loungen een nieuwe kunstvorm wordt.

Perfect geproportioneerd met een solide frame verkrijgbaar in natuurlijk eiken, gebeitste eiken en zwarte essen – het open, laaghangende silhouet heeft ondanks zijn klassieke roots een eigentijdse uitstraling. Elegant vanuit elke hoek, de decoratieve gewrichten met zacht afgeronde randen worden met de hand geassembleerd in een knipoog naar de Deense erfgoedontwerpen en vakmanschapstraditie.


Over dit merk

Republic Fritz Hansen is een exclusief internationaal designmerk waarvan de tijdloze collectie bestaat uit wereldberoemde klassieke en eigentijdse meubels, verlichting en accessoires.

Het bedrijf is in 1872 in Denemarken opgericht. Fritz Hansen heeft een lange geschiedenis van samenwerkingen met toonaangevende internationale ontwerpers om hun visionaire concepten tot leven te brengen.

Fritz Hansen’s hoogwaardige klassieke collectie bevat een aantal van de meest iconische meubels van gerenommeerde Deense architecten en ontwerpers, waaronder The Egg ™, Swan ™ en Series 7 ™ stoelen van Arne Jacobsen en PK22 ™ stoel en PK80 ™ daybed van Poul Kjærholm.

De hedendaagse collectie beschikt over nieuwe meubels en accessoires van enkele van de meest inspirerende, internationaal erkende moderne ontwerpers van vandaag, waaronder Jaime Hayon, Piero Lissoni, Kasper Salto en Cecilie Manz.

Gemeenschappelijk voor de twee collecties is een sculpturale artistieke expressie die de lijnen tussen ontwerp en kunst vervormt en functie en vorm op een ongekende manier verenigt, waardoor elk werk significante aanwezigheid en een doel geeft.

Matser is officieel Fritz Hansen dealer

JH97 Loungefauteuil | Fritz Hansen

Fritz Hansen
Denemarken
Dark Green | Eiken
Bekleding: Stof Christianshavn (kleur 1160) | Frame: Geolied eiken
L:77,4 x D:80,5 x H:85,2 x ZH:41 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.