Drop Eetkamerstoel | Fritz Hansen

Vanaf 914,-

Sale

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:45,5 x D:54,5 x H:88,5 x ZH:46 cm, Bekleding: Stof Christianshavn (Geheel gestoffeerd), Kleur: Oranje/Roze (1131), Onderstel: Gelakt Chroom, Kleur: Millennial Pink

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 914,- 595,-

Drop Eetkamerstoel | Fritz Hansen

De volledig gestoffeerde Drop ™ past elegant in een breed scala aan omgevingen als een geweldig voorbeeld van meubeldesign dat in staat is om een hele kamer te beïnvloeden en te verheffen door zijn aanwezigheid en schoonheid. Arne Jacobsen ontwierp het oorspronkelijk voor het SAS Royal Hotel in Kopenhagen en in 2014 herlanceerde Fritz Hansen de stoel waarvan Arne Jacobsen beweerde dat hij zijn eigen favoriet was.


Over dit merk

Republic Fritz Hansen is een exclusief internationaal designmerk waarvan de tijdloze collectie bestaat uit wereldberoemde klassieke en eigentijdse meubels, verlichting en accessoires.

Het bedrijf is in 1872 in Denemarken opgericht. Fritz Hansen heeft een lange geschiedenis van samenwerkingen met toonaangevende internationale ontwerpers om hun visionaire concepten tot leven te brengen.

Fritz Hansen’s hoogwaardige klassieke collectie bevat een aantal van de meest iconische meubels van gerenommeerde Deense architecten en ontwerpers, waaronder The Egg ™, Swan ™ en Series 7 ™ stoelen van Arne Jacobsen en PK22 ™ stoel en PK80 ™ daybed van Poul Kjærholm.

De hedendaagse collectie beschikt over nieuwe meubels en accessoires van enkele van de meest inspirerende, internationaal erkende moderne ontwerpers van vandaag, waaronder Jaime Hayon, Piero Lissoni, Kasper Salto en Cecilie Manz.

Gemeenschappelijk voor de twee collecties is een sculpturale artistieke expressie die de lijnen tussen ontwerp en kunst vervormt en functie en vorm op een ongekende manier verenigt, waardoor elk werk significante aanwezigheid en een doel geeft.

Matser is officieel Fritz Hansen dealer

Drop Eetkamerstoel | Fritz Hansen

Fritz Hansen
Denemarken
Oranje/Roze | Millennial Pink
Bekleding: Stof Christianshavn | Onderstel: Gelakt Chroom
L:45,5 x D:54,5 x H:88,5 x ZH:46 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.