The Spanish Chair | Fredericia

Vanaf 4.280,-

Foto 6 zoals getoond in onze showroom

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: B:82,5 x D:60 x H:67 x ZH:33 cm, Materiaal: Bekleding: Black Leather | Frame: Smoked oak, oiled

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

The Spanish Chair | Fredericia

‘The Spanish Chair’ heeft een behoorlijk sterke uitstraling, met zijn massief eikenhouten constructie en stevig, hoogwaardig leer. Na verloop van tijd, als het leer uitzet, kunnen de verstelbare banden strakker worden gemaakt. Zodat u vanaf de eerste dag veilig en comfortabel kunt zitten – en voor de rest van uw leven. Het is een van Mogensens meest gevierde ontwerpen en weerspiegelt zijn unieke kijk op moderniteit.


Over dit merk

Fredericia begon als een Deens design huis, geboren uit een trots erfgoed. Een erfgoed van onuitputtelijke toewijding aan de perfectie en de voortgang van het ontwerp ambacht.

“Eenvoudige principes begeleiden ons in onze ambitie om een collectie te creëren en af te leveren die volgens ons de moderne originelen van morgen zijn. Eenvoudige principes die de uitstekende kwaliteit waarderen door een zorgvuldige selectie van materialen, functionaliteit en aandacht voor detail.

Wij zijn trots op onze samenwerkingen met een zorgvuldig gekozen cirkel van internationale ontwerpers, allen bekend om hun uitzonderlijke niveau van ontwerpintegriteit, evenals ons vermogen om talent te identificeren. Alles met de ambitie om het eigentijdse ontwerp te creëren dat altijd mooi is gemaakt, relevant ia en esthetisch intrigeert.”

– THOMAS GRAVERSEN, EIGENAAR

Matser is officieel Fredericia dealer

The Spanish Chair | Fredericia

Fredericia
Børge Mogensen
B:82,5 x D:60 x H:67 x ZH:33 cm
Bekleding: Black Leather | Frame: Smoked oak, oiled
Denemarken
Gerookt Eiken | Zwart

Voor meer informatie over de Fredericia The Spanish Chair of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.