Ditzel Lounge Chair | Fredericia

Vanaf 3.433,-

Sale

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: B:81 x D:73 x H:72 x ZH:37 cm, Bekleding: Sheepskin, Kleur: Moonlight, Pootjes: Walnoot gelakt

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 3.433,- 2.575,-

Ditzel Lounge Chair | Fredericia


Over dit merk

Fredericia begon als een Deens design huis, geboren uit een trots erfgoed. Een erfgoed van onuitputtelijke toewijding aan de perfectie en de voortgang van het ontwerp ambacht.

“Eenvoudige principes begeleiden ons in onze ambitie om een collectie te creëren en af te leveren die volgens ons de moderne originelen van morgen zijn. Eenvoudige principes die de uitstekende kwaliteit waarderen door een zorgvuldige selectie van materialen, functionaliteit en aandacht voor detail.

Wij zijn trots op onze samenwerkingen met een zorgvuldig gekozen cirkel van internationale ontwerpers, allen bekend om hun uitzonderlijke niveau van ontwerpintegriteit, evenals ons vermogen om talent te identificeren. Alles met de ambitie om het eigentijdse ontwerp te creëren dat altijd mooi is gemaakt, relevant ia en esthetisch intrigeert.”

– THOMAS GRAVERSEN, EIGENAAR

Matser is officieel Fredericia dealer

Ditzel Lounge Chair | Fredericia

Fredericia
Nanna Ditzel
Denemarken
Moonlight | Walnoot
Bekleding: Sheepskin | Pootjes: Walnoot gelakt
B:81 x D:73 x H:72 x ZH:37 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.