Skye Fauteuil | Frank Sitzmöbel FSM

6.350,- 4.760,-

Sale

Uitvoering in onze showroom: Met accumotor, Bediening: Rechtshandig, Bekleding: Leer, Kleur: Truffle, Onderstel: 6-ster draaionderstel parelglans chroom, Zithoogte: 45 cm

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Skye Fauteuil | Frank Sitzmöbel FSM

Sculptuur in de kamer.

Bij het ontwerpen van meubels vormt de relaxfauteuil een bijzondere uitdaging. Als nieuwe, moderne oplossing is er nu de Skye – imposant en toch rank ogend, stijlvol en toch comfortabel. Net als een sculptuur oogt de elektronisch verstelbare fauteuil met motor als zelfbewuste solitair vanuit elke hoek even goed. De zitting, rugleuning en armleuning zijn onafhankelijk van elkaar verstelbaar maar vormen toch in elke positie een logische eenheid. Weldadig: de geïntegreerde lendensteun. Comfortabel: de perfecte voetensteun.


Over dit merk

Niet groot maar correct, dat was altijd het principe van onze FSM-filosofie. Geen oriëntatie op trendy stromingen, maar wel vasthouden aan het wezenlijke. Wij ontwikkelen zitmeubelen, die meer kunnen dan alleen maar goed uitzien. In bijna elk product steekt een kleine technische sensatie die, over de grenzen van het design heen, een bijdrage leveren tot het comfort. En hoewel wij bij de productie aan het beproefde vasthouden, is de innovatie een van de doorslaggevende krachten van ons succes. Innovatief zijn betekent voor ons een hoge bereidwilligheid om te leren en te veranderen. Wij wachten niet op het succes, wij vormen het. Wij zijn fier door mooie en functionele meubels een bijdrage te leveren tot de levenskwaliteit van de mensen.

Matser is officieel Frank Sitzmöbel FSM dealer

Skye Fauteuil | Frank Sitzmöbel FSM

Frank Sitzmöbel FSM
Duitsland
Truffle
Zitting: Leer Truffle | Onderstel: 6-ster parelglans chroom
Zithoogte: 45 cm

Voor meer informatie over de Frank Sitzmöbel FSM Skye Fauteuil of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.