Farmer Outdoor Fauteuil + Tafel | Cor

Vanaf 1.834,-

Uitvoering in onze showroom: Type: Fauteuil + Kussen + Tafel, Afmeting: Fauteuil: B:65 x D:65 x H:74 x ZH:39 cm | Tafel: B:65 x D:65 x H:41 cm, Materiaal: Frame: Massief geolied essen, Kleur: Rood, Bekleding: Sneldrogend outdoor doek, kleur: Rood

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

Farmer Outdoor Fauteuil + Tafel | Cor

8 stukken hout, 4 vierkante staven, 2 stoffen panelen. Allemaal strikt haaks gebouwd. De stoffen panelen worden kruiselings gelegd. 2 metalen klemmen. Het eerste fenomeen is dat zulke minimalistische componenten in elkaar gezet zo’n ontspannen meubelstuk opleveren. Ten tweede is dat het lijkt alsof het net is gemaakt. Ontwerper Gerd Lange bedacht in 1965 de identieke voorganger van de Farmer-stoel.

Ondanks het minimalistische ontwerp is er liefdevol over nagedacht. Zoals het bijeenbrengen van de massief houten planken, de vrij naar voren en achteren beweegbare en kantelbare rugleuning of het zeer veerkrachtige en sneldrogende outdoor doek dat met koorden wordt gespannen.

 

3 frames x 5 materialen = 15 mogelijkheden


Over dit merk

Wat maakt meubels goed? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Echt goed meubilair ziet er niet alleen goed uit, maar is ook praktisch, comfortabel, functioneel en tijdloos.

Om een meubelstuk al die eigenschappen te geven, moeten veel mensen een heleboel dingen goed doen. Ze moeten bijvoorbeeld de beste materialen selecteren. Vervolgens moeten die materialen worden verwerkt en getest in overeenstemming met de hoogste normen van vakmanschap (wat de reden is dat sommige meubelmakers een eenvoudigere route nemen). Het meubilair moet vooral slim worden ontworpen door een persoon die kan anticiperen op alles wat het tot een genot zal maken om nog vele jaren te zitten, te ontspannen en te leven.

Dat is het soort meubels dat COR vervaardigt.

Matser is officieel Cor dealer

Farmer Outdoor Fauteuil + Tafel | Cor

Cor
Fauteuil: B:65 x D:65 x H:74 x ZH:39 cm | Tafel: B:65 x D:65 x H:41 cm
Duitsland
Rood
Frame: Massief geolied essen | Bekleding: Sneldrogend outdoordoek

Voor meer informatie over de Cor Farmer Outdoor Fauteuil + Tafel of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.