CH24 Limited Edition Eetkamerstoel | Carl Hansen & Søn

Vanaf 1.275,-

Ter gelegenheid van de 105e verjaardag van Hans J. Wegner presenteert Carl Hansen & Søn een tot nu toe ongeziene variant van de iconische CH24 Wishbone Chair. Met een geoliede notenhouten frame en een zitting in exclusief geitenleer, is dit een gelimiteerde editie. Alleen verkrijgbaar op de verjaardag van Hans J. Wegner – 2 april 2019!

Uitvoering in onze showroom: LIMITED EDITION – afmeting: L:55 x D:51 x H:76 x ZH:45 cm, Frame: Geolied Walnoot, Zitting: Geitenleer, Kleur: Deep Red

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Showroommodel 1.275,-

Offerte aanvragen

CH24 Limited Edition Eetkamerstoel | Carl Hansen & Søn

Ter gelegenheid van de 105e verjaardag van Hans J. Wegner presenteert Carl Hansen & Søn een tot nu toe ongeziene variant van de iconische CH24 Wishbone Chair. Met een geoliede notenhouten frame en een zitting in exclusief geitenleer, is dit een gelimiteerde editie.

CH24 Limited Edition Eetkamerstoel | Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn
Hans J. Wegner
Denemarken
Deep Red
Frame: Walnoot geolied | Zitting: Goat Leather
L:55 x D:51 x H:76 x ZH:45 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.