Peel Club II Draaifauteuil | Variér

Vanaf 1.699,-

Sale

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: B:82 x D:77 x H:78 x ZH:42 cm, Materiaal: Bekleding: Stof Breeze Fusion, Kleur: Blauw/Groen, Onderstel: Gepoedercoat aluminium, Kleur: Mat Zwart

Aangegeven SALE prijs is exclusief bezorgen (€150,-) en/of plaatsen (op nacalculatie).

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 1.259,-

Peel Club II Draaifauteuil | Variér

Peel Club heeft een sculpturale uitdrukking en zijn organische vorm omarmt zorgvuldig het lichaam en nodigt uit tot ontspanning. De stoel combineert stijlvolle vorm en functie, waarbij bewegingsvrijheid een centraal designelement is. Met een zachte kantelfunctie volgt de stoel naadloos de natuurlijke beweging van het lichaam. Peel Club heeft een aluminium onderstel en is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren.


Over dit merk

Variér is een in Oslo (Noorwegen) gevestigd meubelbedrijf. Wij
ontwerpen en produceren ergonomische stoelen van hoge kwaliteit, die mensen stimuleren om te bewegen terwijl ze zitten. Onze producten zijn al sinds 1979 toonaangevend in hun klasse. Ze laten creativiteit groeien, thuis en op het werk, en dat over de hele wereld.

Bij Variér geloven we dat we gezonder en duurzamer kunnen leven door in balans te blijven. Onze veelzijdige collectie stoelen weerspiegelt onze focus op mensgericht design als leidraad voor de vorm. Deze werkwijze komt ook tot uiting in het gebruik van kleuren, texturen, materialen en vormen.

Matser is officieel Variér dealer

Peel Club II Draaifauteuil | Variér

Variér
Olav Eldøy
Noorwegen
Blauw/Groen | Mat Zwart
Bekleding: Stof Breeze Fusion | Onderstel: Gepoedercoat aluminium
B:82 x D:77 x H:78 x ZH:42 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.