Wandkast Hi-Fi Element | Montana

4.235,- 1.950,-

Sale

Montana Audio Meubel is een praktische oplossing van opbergen en Hi-Fi in 1. De 2 Montana speakers zijn mooi weggewerkt achter de geperforeerde metalen deurtjes (mint kleurig). Lichte beschadiging.

Aangegeven SALE prijs is de prijs exclusief bezorgen en/of plaatsen.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 4.235,- 1.950,-
Aantal beschikbaar: 1

Wandkast Hi-Fi Element | Montana

Montana Audio Meubel is een praktische oplossing van opbergen en Hi-Fi in 1. De 2 Montana speakers zijn mooi weggewerkt achter de geperforeerde metalen deurtjes (mint kleurig).


Over dit merk

Het Deense Montana, is een zeer creatief meubelmerk, kenmerkend hiervoor is het flexibele module systeem met onbeperkte toepassingsmogelijkheden.

Met Montana modules in verschillende afmetingen, materialen en kleuren, kunt u uw eigen persoonlijke creatie samenstellen in hoogte en breedte, vrijstaand, tegen een muur of … voor uw interieur.

De kasten van Montana passen in elk interieur, in elke ruimte van slaapkamer, huiskamer tot de eigen werkplek.

In de showroom van Matser, op de Deense afdeling tonen we u veel veschillende mogelijkheden van dit prachtige Deense meubel merk.

 

Matser is officieel Montana dealer

Wandkast Hi-Fi Element | Montana

Montana
Denemarken
Gemêleerd: New White - Frost - Madras - Green Tea
Gelakt 12mm MDF
L:280 x H:35,5 x D:38 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.