TAC Eetkamerstoel | Andersen

464,- 350,-

Sale

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: B:45 x D:52 x H:79 x ZH:46 cm, Materiaal: Onderstel: Geolied Eiken, Zitting: Fiberglas, Kleur: Grey Stone, Kussen: Leder, Kleur: Cognac

Aangegeven SALE prijs is de prijs exclusief bezorgen en/of plaatsen.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 464,- 350,-

TAC Eetkamerstoel | Andersen

De Andersen Chair heeft de prestigieuze “Red Dot Design Award 2013” gewonnen in de categorie “Product Design”. Er zijn duizenden nominaties uit meer dan 60 landen, dus het is eerlijk om te zeggen dat de stoel een rood keurmerk heeft voor uitstekende kwaliteit en innovatief design in een mondiale wereld.

TAC is een interessante stoel met zitting verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. De poten zijn van massief hout.

De stoelpoot is afgedekt met een decoratieve ring van messing of staal, die naast de stabilisatie en versteviging van de houten poot een elegante markering geeft van de overgang naar de fiberglas zitting. Boordevol vakmanschap en visuele details zweeft The Andersen Chair ver boven het gewone uit.

De Andersen Chair is ontworpen door byKATO, geïnspireerd door het Scandinavische minimalisme gecombineerd met de internationale designgolf van de jaren ’60.


Over dit merk

Het bedrijf werd opgericht in 1916 door de ‘master cabinet-maker’ I.C.A. Jensen. Het begon als een traditionele meubelmakerij waar vooral kasten werden vervaardigd, voordat ze geleidelijk overgingen in de productie van architectonisch ontworpen meubels.

In 1978 kochten de broers Knud en Vagn Andersen het bedrijf en vestigde Brødrene Andersen Møbelsnedkeri, die voortaan hoogwaardige architectonische meubels produceerde.

14 jaar later kwam de volgende generatie in het bedrijf namelijk, Jørgen Andersen, die de verantwoordelijkheid van de sales & marketing op zich nam. Nog eens 11 jaar later werd Jørgen Andersen aangesloten bij zijn jongere broer Henrik, die de IT- en finance directeur van het bedrijf werd.

In 2012 is Poul Frandsen toegetreden als lid van het management binnen het bedrijf, dat hij nu samen met de twee broers runt.
Andersens grootste markten zijn Denemarken en Noorwegen. Het verkoopt ook aan een aantal Europese en Aziatische landen. Het assortiment omvat tafels, koffietafels, stoelen, banken, kasten en planken.

Matser is officieel Andersen dealer

TAC Eetkamerstoel | Andersen

Andersen
byKATO
Denemarken
Stone-grey | Cognac | Eiken
Onderstel: Geolied Eiken | Zitting: Fiberglas | Kussen: Leder
B:45 x D:52 x H:79 x ZH:46 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.