Symphony 76 Eetkamertafel + Tussenblad | Haslev

Vanaf 2.312,-

Sale

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: Ovaal: L:180 x B:105 x H:74 cm, Materiaal: Blad: Wit Geolied Eiken, Tussenblad: Eiken Zwart gelakt, Onderstel: Span Legs zwart gelakt

SALE is inclusief bezorgen en exclusief montage.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 2.089,-

Symphony 76 Eetkamertafel + Tussenblad | Haslev

Deens vakmanschap met verschillende opties. Ontwerp je eigen tafel. De Symphony-lijn bestaat uit eenvoudige maar sterke en goed gevormde houten tafels met elementen van metaal, laminaat en linoleum. Met een breed scala aan keuzes en combinaties kunt u uw eigen tafelontwerp maken. Er zijn zowel tafels voor het grotere gezin als voor kleinere appartementen – en de tafels bieden u de mogelijkheid voor extra ruimte bij het ontvangen van gasten.


Over dit merk

Haslev ontwerpt en produceert al meer dan 60 jaar mooie houten meubels in de fabriek in Denemarken. Hout speelt de hoofdrol in onze meubels – het is een levend en evoluerend materiaal, dat de basis vormt van ons Deense vakmanschap-DNA.

We houden van hout – de kracht en het vermogen om ons huis te transformeren. Als je zorgvuldig met je houten meubelen omgaat, wordt het na verloop van tijd alleen maar mooier.

 

Matser is officieel Haslev dealer

Symphony 76 Eetkamertafel + Tussenblad | Haslev

Haslev
Denemarken
Wit Geolied Eiken | Zwart
Blad: Wit Geolied Eiken | Tussenblad: Eiken Zwart gelakt | Onderstel: Span Legs zwart gelakt
Ovaal: L:180 x B:105 x H:74 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.