Shelby Relaxfauteuil | Frank Sitzmöbel FSM

5.089,-

Sale

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: B:75 x H:89-107 x D:84-155 x ZD:52-108 x ZH:43 cm, Bekleding: Leer A – Umbra, Kleur: Donkergrijs, Stof 19 7710-909, Kleur: Lichtgrijs, Onderstel: Gelakt metaal, Kleur: Zwart

SALE is exclusief bezorgkosten à €99,- en exclusief montage.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 5.089,-

Shelby Relaxfauteuil | Frank Sitzmöbel FSM

Stijl in schaalvorm.
De naam van de relaxfauteuil is afgeleid van het Engelse woord voor schelp of omhulsel (shell) en staat symbool voor de harde schaal en de zachte kern van deze comfortabele functionele fauteuil. Bij zijn nieuwste ontwerp heeft designer Georg Appeltshauser een prominente plaats ingeruimd voor comfort en filigrane elegantie: de kussenzachte bekleding contrasteert met het slanke uiterlijk. De fauteuil is 360 graden draaibaar en beschikt over een royale kantelhoek van 17 graden. Als de verborgen, slanke beensteun helemaal uitgeschoven is, toont Shelby zijn uitzonderlijk grote zitoppervlak. Ook wat de gebruikte materialen betreft laat Shelby geen wens onvervuld: de fauteuil is leverbaar in een edele mix van verschillende ledersoorten, in combinatie met stof of in verzadigde of gebroken kleuren.


Over dit merk

Niet groot maar correct, dat was altijd het principe van onze FSM-filosofie. Geen oriëntatie op trendy stromingen, maar wel vasthouden aan het wezenlijke. Wij ontwikkelen zitmeubelen, die meer kunnen dan alleen maar goed uitzien. In bijna elk product steekt een kleine technische sensatie die, over de grenzen van het design heen, een bijdrage leveren tot het comfort. En hoewel wij bij de productie aan het beproefde vasthouden, is de innovatie een van de doorslaggevende krachten van ons succes. Innovatief zijn betekent voor ons een hoge bereidwilligheid om te leren en te veranderen. Wij wachten niet op het succes, wij vormen het. Wij zijn fier door mooie en functionele meubels een bijdrage te leveren tot de levenskwaliteit van de mensen.

Matser is officieel Frank Sitzmöbel FSM dealer

Shelby Relaxfauteuil | Frank Sitzmöbel FSM

Frank Sitzmöbel FSM
Zwitserland
Grijs | Zwart
Bekleding: Leer A - Umbra, Stof 19 7710-909 | Onderstel: Gelakt metaal
B:75 x H:89-107 x D:84-155 x ZD:52-108 x ZH:43 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.