Arbour 3-zitsbank+fauteuil | HAY

Vanaf 3.849,-

Sale

Uitvoering in onze showroom: alleen als set: 3-zitsbank + fauteuil Frame:

3-zitsbank: L:220 x D:87 x H:75 x ZH:40 cm + fauteuil L:85 x D:96 x H:75 cm

SALE is inclusief bezorgen en exclusief montage.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 6.089,-

Arbour 3-zitsbank+fauteuil | HAY

De Arbour werd door Andreas Engesvik en Daniel Rybakken ontwikkeld met als doel om een duurzame bank op de markt te brengen. Het frame is geproduceerd uit FSC-gecertificeerd hout. De vorm van de zitting en de kussens zijn perfect in balans en bieden samen met de identieke zijkussens de mogelijkheid voor meerdere comfortabele zit- of ligposities, terwijl het frame een sterk en toch elegant profiel creëert met een hoog kwaliteit. Met deze logische constructie en overzichtelijke vormen combineert Arbour zijn uitgesproken Scandinavische esthetiek met een hoog comfort en duurzaamheid.


Over dit merk

Dit hippe jonge Deense designlabel HAY is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Hun ambitie is: het creëren van duurzame kwaliteit meubelen tegen betaalbare prijzen, met het doel dat zo veel mogelijk mensen van dit HAY Deens design kunnen genieten.

HAY heeft het idee dat hedendaags design moet voortkomen uit een goed idee, innovatieve technologie en hoogwaardige materialen in combinatie met vreugdevolle, eenvoudig en ongecompliceerd esthetiek.

In 2005 lanceerde HAY een accessoire lijn met de geselecteerde producten ontworpen over de hele wereld. Deze HAY producten hebben een origineel verhaal en passen perfect voor zowel de moderne werkplek en particuliere woningen.

Matser is officieel HAY dealer

Arbour 3-zitsbank+fauteuil | HAY

HAY
Andreas Engesvik en Daniel Rybakken
Denemarken
Beige gemêleerd | Eiken
Frame: Oiled waxed Oak | Bekleding: Hallingdal 220
3-zitsbank: L:220 x D:87 x H:75 x ZH:40 cm + fauteuil L:85 x D:96 x H:75 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.