GE 280 bank | Getama

Vanaf 8.952,-

Sale

Typische Scandinavische elementen bank, met houten frame en kussens. Mooi in een puur interieur.

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:200 x B:213 x D:72 x ZH:40 cm, Materiaal: Bekleding: Stof Panama (04), Kleur: Ijsblauw, Frame: Onbehandeld Eiken

SALE is inclusief bezorgen en exclusief montage.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 10.089,-

GE 280 bank | Getama


Over dit merk

Getama is de samenvatting van iets authentiek Deens. Het is waarschijnlijk het meest stralende voorbeeld van Danish Design. Getama werd in 1899 opgericht in de stad Gedsted in Noord-Jutland. Carl Pedersen, een jonge innovatieve meubelmaker, had het briljante idee om van zeewier uit de Limfjord matrassen te maken. Vandaar de naam Gedsted Tang-Og Madrasfabrik. De matrassen werden geleidelijk uitgebreid en in 1910 lanceerde Gedsted Tang-Og Madrasfabriek zijn eerste bed- en meubelcollectie.

Het uitstekende vakmanschap, de fijne kwaliteit en het superieure niveau van service hebben de fabriek gerenommeerd en gerespecteerd gemaakt in heel Denemarken. Hans Wegner, meubelarchitect, hielp Gedsted Tang-Og Madrasfabrik aan de internationale doorbraak als meubelbedrijf.

Als gevolg van deze doorbraak moest het bedrijf een internationalere naam bedenken, en dus werd Gedsted Tang-Og Madrasfabrik in 1953 Getama.

Matser is officieel Getama dealer

GE 280 bank | Getama

Getama
Hans J. Wegner
Denemarken
Ijsblauw | Eiken
Bekleding: Stof Panama (04) | Frame: Onbehandeld Eiken
L:200 x B:213 x D:72 x ZH:40 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.