Aura | Treku

Uitvoeringen in onze showroom:
– Type: High Sideboard, Afmeting: B:131,8 x H:116 x D:47,5, Kleur Oker + Dark Sega
– Type: Dressoir met open units en schuifdeuren, Afmeting: L:260 x H:32 x D:48 cm, Kleuren: Graphite, Tabacco, Black, Russet, Light grey, Parsol bronze
– Type: Dressoir met open units en schuifdeuren, Afmeting: L:196 x H:32 x D:48 cm, Kleuren: Naturel oak, Graphite, Black, Light grey, Pink, Blackberry, Parsol bronze

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Aura | Treku

De ‘Aura Collection’ is voornamelijk ontworpen door dressoirs en meubels in woonkamers en eetkamers. Het ontwerp is geïnspireerd op het verleden en onder invloed van de designcultuur van de Scandinavische landen, die traditie en natuur(lijkheid) weten te combineren met een grote dosis moderniteit. Het resultaat: een verzameling vol herinneringen die een zeer moderne uitstraling afgeeft. De metalen en houten poten, speciaal ontworpen door deze collectie, versterken die retro en tijdloze look.
De afwerking is heel belangrijk: walnoot en eiken met een hypermoderne afwerking en een gelakte look die perfect combineert met het hout.

De ‘Aura Collection’ is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en diverse kleuren lak.


Over dit merk

De oorsprong van de Treku meubels gaat terug naar 1947 waar Treku begonnen is in een werkplaats in Zarautz, een prachtige kustplaats met een lange traditie op het gebied van houtbewerking en timmerwerk. De oorspronkelijke bedrijfsnaam is overgenomen van de oprichter Jesus Aldabaldetrecu, een meubelmaker met een ondernemende geest.

De werkplaats van Treku kreeg al snel een reputatie in de regio door het produceren van hoogwaardige klassieke slaapkamers.

Het bedrijf onderging een proces van industrialisatie dat werd voltooit door de 2e generatie van de familie.
Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de 3e generatie van de familie, die de bedrijfstraditie voorzetten om te werken in een bedrijf waar ze van houden.

Door de jaren heen – meer dan een halve eeuw geschiedenis – heeft Treku zeker zijn deel van de ervaringen meegemaakt, waarvan sommige uitdagend waren; de economische crisis die het bedrijf hard heeft getroffen, de verwoestende overstromingen in 1953 en 1983. Maar het zijn de goede ervaringen die de moeite van het herinneren waard zijn, waaronder vriendschappen die binnen en buiten het bedrijf gesmeed zijn, de erkenning van vele trouwe klanten en de opwinding die geïnspireerd is op het bereiken van nieuwe markten.

Matser is officieel Treku dealer

Aura | Treku

Treku

Voor meer informatie over de Treku Aura of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.