Piano Vrijstaande kast | Riva

Vanaf 3.800,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:240 x D:45 x H:177 cm, Materiaal: Eiken naturel

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Showroommodel 6.425,-

Offerte aanvragen

Piano Vrijstaande kast | Riva

Een interessant lijnenspel. Dat is boekenkast Piano van Riva. Vervaardigd uit hardhout en multiplex planken die worden gedragen door slanke metalen elementen. Hierdoor heeft de Piano een intrigerende aanblik vanuit ieder perspectief.

Ontworpen designer duo Renzo en Matteo Piano


Over dit merk

Riva, het begint allemaal in 1920 in Vighizzolo, Cantù, in het hart van de Brianza gebied van Lombardije Italië, in een klein familiebedrijf ambachtelijke werkplaats opgericht door Nino Romano, gespecialiseerd in de productie van klassiek vormgegeven massief houten meubelen.

Anno 2016 heeft het bedrijf Riva een werkrelatie met meer dan 100 ontwerpers die proberen een tastbare ‘vorm’ te geven aan dit prachtige materiaal hout. Liefde voor de natuur en het streven naar een betere kwaliteit van leven bepalen de koers van dit bedrijf, waar de ambachtelijke vaardigheden en waarden worden gecombineerd met technologie en waar design en aandacht voor detail wordt verenigend met als doel; om iets echt speciaals, uniek en tijdloos te maken voor uw interieur.

In de grote showroom van Matser vindt u een rijke Riva collectie van massief houten tafels en kasten.

Matser is officieel Riva dealer

Piano Vrijstaande kast | Riva

Riva
Italië
Eiken
Naturel Eiken
L:240 x D:45 x H:177

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.