Vision V705 Kast | Pastoe

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: B:108 x H:117 x D:36 cm, Materiaal: Gelakt Metaal, Gelakt MDF, Kleuren: Black, Snow White, Ginger, Light Grey, Sun

Foto’s zoals getoond in onze showroom.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Showroommodel

Vision V705 Kast | Pastoe

Het systeem met de meeste mogelijkheden. De fronten in verstek vallen in de romp, wat Vision een minimalistisch uiterlijk geeft. Met losse elementen kun je Vision combineren tot een speelse compositie aan de wand. Door rompen samen te voegen tot een geheel kun je een tv-meubel of dressoir samenstellen. Onder de noemer Vision Cabinets heeft Pastoe ook nog 6 vaste kastjes ontworpen waarbij je alleen kleuren hoeft te kiezen.
Ideaal als eye catcher in de huiskamer of de wat kleinere ruimtes. Je kunt ook ook de losse Vision & Boxes componenten op een onderstel plaatsen.


Over dit merk

In een sterk veranderende interieur-wereld blijft Pastoe overeind door continue innovatie. In ontwerp, in service, in productie, in materialen, in kwaliteit en in kleuren. De wereld van nu lijkt in geen enkel opzicht op die van 1913 en Pastoe heeft nieuwe uitdagingen.

Pastoe heeft zich helemaal toegelegd op kasten, onder het motto; “The Storage Of Your Life”. Bijzondere kasten met alle mogelijkheden om je eigen smaak toe te voegen. De kast is van jou en een beetje van Pastoe. Op deze manier zijn al de kasten uniek. Styling en kwaliteit zijn de onderscheidende eigenschappen van een Pastoe meubel. Service is geen bijzaak meer, maar één van de belangrijkste kernwaarden. Productontwikkeling, marketing en fabricage staan in het licht van verduurzaming. Iets wat goed is, gaat langer mee. Dat geldt zeker voor de jarenlange relatie die ze met een hechte groep Pastoe liefhebbers hebben. Een relatie die Pastoe koestert, want ze weten dat de bijzondere betrokkenheid bij het merk Pastoe onze grootste meerwaarde is.

Matser is officieel Pastoe dealer

Vision V705 Kast | Pastoe

Pastoe
Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac
Nederland
Black | Snow White | Ginger | Light Grey | Sun
Gelakt Metaal | Gelakt MDF
B:108 x H:117 x D:36 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.