Vision | Pastoe

Pastoe Vision is één van de vele kast systemen die bij Matser in de inspirerende showroom gepresenteerd worden.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende kast oplossing voor uw interieur.

Een Pastoe kast is meestal maatwerk, speciaal voor u gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw Pastoe ontwerp beschikbaar is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

 

 

 

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
4 - 6 weken
Offerte aanvragen

Vision | Pastoe

Het uitgangspunt van Pastoe Vision systeem is één greeploze kubus in volledig verstek in verschillende diepte, hoogte en breedte. De Pastoe Vision fronten sluiten door middel van een druksysteem. Met slechts één vorm kan eindeloos worden gevarieerd in volume, kleur en lijnenspel.  De mogelijkheden in de compositie van de zijn onbeperkt; van een 3-dimensionaal reliëf tot een grafisch raster van lijnen en vlakken, van een serie sideboards tot een architectonisch landschap van volumes, van object aan de wand tot onderdeel van de wand.


Over dit merk

De ambitie van Pastoe is om te werken met simpele vormen en duidelijke functionaliteit die de ontwerpen tijdloos en eigenzinnig maken. Door meubels daarbij als systemen te ontwerpen geven ze de gebruiker ruimte om zijn identiteit toe te voegen via configuratie, kleur, accessoires en eigen pronkstukken: Mijn Pastoe maakt de ruimte. Pastoe meubels hebben slechts 100 jaar een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie die door onze Pastoe klanten steeds opnieuw herkend en omarmd wordt.

Pastoe meubels worden met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit vervaardigd in de fabriek in Utrecht. Hier besteden de meubelmakers veel zorg aan de esthetische en functionele duurzaamheid. Om het beste resultaat te bereiken gaat de productie nog voor een groot deel met de hand. Met overgave en kennis ontstaat een waardig Pastoe meubel.

Bij Matser helpen we u graag verder bij het ontwerpen en uitwerken van uw kastsysteem wensen.

Matser is officieel Pastoe dealer

Vision | Pastoe

Pastoe
Karel Boonzaaier

Voor meer informatie over de Pastoe Vision of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.