Vision | Pastoe

Pastoe Vision is één van de vele kast systemen die bij Matser in de inspirerende showroom gepresenteerd worden.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende kast oplossing voor uw interieur.

Een Pastoe kast is meestal maatwerk, speciaal voor u gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw Pastoe ontwerp beschikbaar is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

 

 

 

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

Vision | Pastoe

Het Vision systeem is ontworpen door Pierre Mazairac en Karel Boonzaaijer en heeft over de jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het onderscheid zich door de grote verscheidenheid en de typerende afgeschuinde voorzijde, waar de deur of lade in valt. Met de oneindige mogelijkheden is gebrek aan fantasie de enige beperking.

Vision & Boxes is jouw eigen compositie: ontwerp je eigen kast en laat hem meegroeien met de veranderingen in je leven. Het Vision systeem heeft meer dan 100 componenten en oneindig veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit 60 verschillende modulen in 4 dieptematen. Je kunt kiezen tussen klep, deur, lade en combinaties. Het is ontwikkeld voor aan de wand en er zijn ook diverse uitvoeringen met een frame. Vision is ontworpen vanuit de filosofie om een kast als compositie deel van de architectuur te laten zijn. Alle kleurcombinaties zijn mogelijk en met de configurator kan je thuis een compositie uitwerken.

 


Over dit merk

De ambitie van Pastoe is om te werken met simpele vormen en duidelijke functionaliteit die de ontwerpen tijdloos en eigenzinnig maken. Door meubels daarbij als systemen te ontwerpen geven ze de gebruiker ruimte om zijn identiteit toe te voegen via configuratie, kleur, accessoires en eigen pronkstukken: Mijn Pastoe maakt de ruimte. Pastoe meubels hebben slechts 100 jaar een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie die door onze Pastoe klanten steeds opnieuw herkend en omarmd wordt.

Pastoe meubels worden met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit vervaardigd in de fabriek in Utrecht. Hier besteden de meubelmakers veel zorg aan de esthetische en functionele duurzaamheid. Om het beste resultaat te bereiken gaat de productie nog voor een groot deel met de hand. Met overgave en kennis ontstaat een waardig Pastoe meubel.

Bij Matser helpen we u graag verder bij het ontwerpen en uitwerken van uw kastsysteem wensen.

Matser is officieel Pastoe dealer

Vision | Pastoe

Pastoe
Karel Boonzaaier

Voor meer informatie over de Pastoe Vision of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.