Landscape | Pastoe

Pastoe Landscape is één van de vele kast systemen die bij Matser in de inspirerende showroom gepresenteerd worden.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende kast oplossing voor uw interieur.

Een Pastoe kast is meestal maatwerk, speciaal voor u gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw Pastoe ontwerp beschikbaar is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

Landscape | Pastoe

De Landscape is een nieuw ontwerp en door Pastoe ontwikkeld onder leiding van Joost van der Vecht.

Met Landscape kan je een kast op maat maken, steeds tussen twee bladen zodat je een vlakke bovenkant hebt, in de bekende Pastoe kleuren en wel 6 lagen hoog. De rompen hebben verschillende maten terwijl de tussenlagen de horizontale vorm accentueert. Door te spelen met die verschillende maten, kleuren en houtsoorten ontstaat er een oogverblindend mooi landschap.

 


Over dit merk

De ambitie van Pastoe is om te werken met simpele vormen en duidelijke functionaliteit die de ontwerpen tijdloos en eigenzinnig maken. Door meubels daarbij als systemen te ontwerpen geven ze de gebruiker ruimte om zijn identiteit toe te voegen via configuratie, kleur, accessoires en eigen pronkstukken: Mijn Pastoe maakt de ruimte. Pastoe meubels hebben slechts 100 jaar een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie die door onze Pastoe klanten steeds opnieuw herkend en omarmd wordt.

Pastoe meubels worden met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit vervaardigd in de fabriek in Utrecht. Hier besteden de meubelmakers veel zorg aan de esthetische en functionele duurzaamheid. Om het beste resultaat te bereiken gaat de productie nog voor een groot deel met de hand. Met overgave en kennis ontstaat een waardig Pastoe meubel.

Bij Matser helpen we u graag verder bij het ontwerpen en uitwerken van uw kastsysteem wensen.

Matser is officieel Pastoe dealer

Landscape | Pastoe

Pastoe

Voor meer informatie over de Pastoe Landscape of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.