landscape | Pastoe

Pastoe Landscape is één van de vele kast systemen die bij Matser in de inspirerende showroom gepresenteerd worden.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende kast oplossing voor uw interieur.

Een Pastoe kast is meestal maatwerk, speciaal voor u gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw Pastoe ontwerp beschikbaar is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
4 - 6 weken
Offerte aanvragen

landscape | Pastoe

Kenmerkend voor de nieuwe kast ontworpen door Studio Pastoe; Landscape, zijn de gestapelde rompen met open en dichte vakken en tussenliggers. De losse rompen van de Pastoe Landscape zijn verkrijgbaar in drie hoogte- en vier breedtematen. De tussenliggers benadrukken het horizontale gevoel. Door te spelen met kleuren en indelingen kan zowel een ingetogen als opvallende kast gecreëerd worden.
De Pastoe Landscape is zowel staand op een plint of een metalen frame als hangend aan de wand leverbaar en verkrijgbaar in elke kleur en afwerking uit de vaste Pastoe collectie.

 


Over dit merk

De ambitie van Pastoe is om te werken met simpele vormen en duidelijke functionaliteit die de ontwerpen tijdloos en eigenzinnig maken. Door meubels daarbij als systemen te ontwerpen geven ze de gebruiker ruimte om zijn identiteit toe te voegen via configuratie, kleur, accessoires en eigen pronkstukken: Mijn Pastoe maakt de ruimte. Pastoe meubels hebben slechts 100 jaar een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie die door onze Pastoe klanten steeds opnieuw herkend en omarmd wordt.

Pastoe meubels worden met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit vervaardigd in de fabriek in Utrecht. Hier besteden de meubelmakers veel zorg aan de esthetische en functionele duurzaamheid. Om het beste resultaat te bereiken gaat de productie nog voor een groot deel met de hand. Met overgave en kennis ontstaat een waardig Pastoe meubel.

Bij Matser helpen we u graag verder bij het ontwerpen en uitwerken van uw kastsysteem wensen.

Matser is officieel Pastoe dealer

landscape | Pastoe

Pastoe

Voor meer informatie over de Pastoe landscape of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.